Blackjackstrategier som låter dig förlora pengar

Eftersom ingen vill förlora pengar är det viktigt att lära sig vilka blackjackstrategier som fungerar till din fördel och vilka som fungerar emot dig. Det finns några vanliga misstag som nybörjare som blackjackspelare ofta gör. Genom att undvika dessa misstag ökar du dina chanser att vinna stort. I artikeln nedan kommer du att lära dig specifika vanor och tekniker att undvika vid blackjackborden.

Blackjackstrategier som INTE fungerar

Sikta på 21  – Detta är ett vanligt misstag som oerfarna blackjackspelare gör när de börjar spela. Medan spelet är byggt kring konceptet att likställa dina kort med 21, är det faktiskt en hemsk strategi att sikta på 21. Oddsen för att få 21 är mycket låga, så du kommer att stå i konkurs för det mesta.

Skaffa försäkring  – Att skaffa en försäkring är aldrig en bra idé. Oddsen är aldrig till din fördel, så du ökar bara husets övergripande fördel gentemot dig. Den enda gången du bör överväga försäkring är om du är en expert på korträknare.

Min tur kommer utan tvekan att förändras  – Det här är en av de sämsta strategierna du kan använda i ditt spel. Bara för att du har varit på en förlustrad länge betyder det inte att du är redo för en vinstsvit. Att tro att du så småningom kommer att vinna kan leda till ännu fler förluster.

Förlita dig på  korträkning – Om du inte har studerat och tränat korträkning mycket, använd det inte. Korträkning är ett mycket effektivt system om du vet vad du gör. Å andra sidan kan fel korträkning leda till katastrof.

Blackjackstrategier som fungerar

Lär dig grundläggande  strategi – Att bemästra ditt blackjack strategikort ger dig den bästa chansen att göra bra ifrån dig vid blackjackbordet.

Läsa Blackjack-böcker  – Du kan hitta tips, tricks och Blackjack-strategier genom att läsa lämpliga referensböcker om spelet.

Öva Blackjack ofta  – Som med alla andra spel ger övning färdighet. Oavsett om du använder grundläggande strategi eller korträkning, är det enda sättet att förbättra att träna blackjack så ofta som möjligt.

Som du kan se fungerar vissa Blackjack-strategier och andra inte. Vissa är till och med farliga att använda eftersom de bara kommer att få dig att förlora mer pengar. Att veta vilka blackjack-strategier som kommer att fungera bra för dig kommer att minska husets fördel och öka dina chanser att vinna.

  1. Ferguson inbjuder dig att besöka Blackjack Tips för att lära dig mer om att vinna vid blackjackborden.

Relevanta nyheter